Geen objecten gevonden

Woningruil

Bij woningruil zijn er twee partijen die met elkaar van woning willen ruilen. Iemand wil bijvoorbeeld graag kleiner gaan wonen en de ander juist groter gezien de huishoudenssamenstelling.

U moet zelf op zoek naar een ruilpartner. Als u iemand hebt gevonden die met u van woning wil ruilen, dan heeft u toestemming nodig van Patrimonium Barendrecht. Dit kunt u doen door het formulier Woningruil in te vullen. Dit kunt u invullen als u ingelogd bent in Mijn Thuis.  Na ontvangst van het volledig ingevulde aanvraagformulier nodigen wij u uit op kantoor en controleren wij de door u verstrekte gegevens. Tijdens dit gesprek komt ook de reden van de woningruil aan bod. Zorg ervoor dat u alle gevraagde gegevens meeneemt naar dit gesprek. Ook uw ruilpartner moet natuurlijk toestemming vragen aan zijn eigen verhuurder.

Als beide verhuurders akkoord gaan met de woningruil dan tekent de ruilpartner een nieuwe huurovereenkomst met een nieuwe huurprijs. Deze huurprijs van de woning moet passen bij het inkomen en de samenstelling van het huishouden.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden