Geen objecten gevonden

Wijzigen tenaamstelling

In de huurovereenkomst staat vermeld wie de woning huurt. Dit is altijd de hoofdhuurder. Soms staat er nog een  eventuele medehuurder op het contract vermeld. Hoofd- en medehuurder hebben dezelfde rechten en plichten. 

Wijziging tenaamstelling
Gaat u samenwonen? Vertrekt uw medehuurder uit de woning of is er iemand overleden? Vraag dan een wijziging in de tenaamstelling aan.

  • Medehuurder erbij
    Als u iemand wilt laten bijschrijven op uw huurovereenkomst, bijvoorbeeld omdat u bent gaan samenwonen, dan kunt u een verzoek bij ons indienen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie gelden er aanvullende voorwaarden. Deze staan op het aanvraagformulier vermeld. Het aanvraagformulier medehuurderschap kunt u invullen als u bent ingelogd in Mijn Thuis.
  • (Mede)huurder vertrekt 
    Als één van de (mede)huurders vertrekt dan kunnen we op uw verzoek de huurovereenkomst aanpassen. Afhankelijk van de situatie gelden voorwaarden en hebben wij aanvullende informatie nodig. De voorwaarden staan op het formulier afstand huurrechten [pdf] die u kunt downloaden en volledig ingevuld aan ons terugsturen of e-mailen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden